Sinlawiya Stud

virtuaalihevonen / a sim-game horse

Kery's Kurayami x ++++/

VH05-034-3473

Luonne

Kery's Kurayami x eli Yami tuo aina iloa sen kanssailojoiden elämään. Se rakastaa asua pihatossa ja Yamia vartavasten ajateltuna pihattoon on tuotu kasa erilaisia virikkeitä, sillä poitsu on nopeasti tylsistyvää sorttia. Muutamaan otteeseen poitsun kanssa on hevosagilityäkin kokeiltu - hyvin tuloksin. Yami on kuitenkin hyvin yhteistyöhaluinen ja sille onkin opetettu monenmoista sirkustemppua, kuten kumartamista sekä kavion antamista.

Hoitaessa Yami on melko tohelo, sillä puuhastelijaluonteensa vuoksi se tylsistyy kovin nopeasti, jonka vuoksi vain sen koukerot tuntevat saavat sitä hoitaa. Paikallaan seisominen onnistuu, tosin se riippuu päivästä, saatujen omenoiden määrästä sekä kuun ja tähtien asennosta. Yami rakastaa omenoita ja se on muutamaan kertaan karannut omenavarkaisiin. Onneksi poika on saatu aina kotiin ehjänä. Syntymäpäivänään Yamille tehdään aina omenoilla höystetty herkkupiirakka, jota se ei ahneuksissaan useinkaan halua jakaa. Yamin taluttaminen on helppoa kuin heinänteko, vaikkakaan orin kanssa ei kannata sunnuntaikävelyä haaveilla, sillä Yami ei viihdy samoissa maisemissa pitkään, joten niin kauan kuin tahti on tarpeeksi ripeä on tämä musta kaveri täysin ongelmaton taluttaa vaikka maailman ääriin.

Ratsastaessa Yamilla on aina vauhti päällä. Se liikkuu omalla turbomoottoriilla ja on hyvin herkkä ratsastettava. Turbomoottoristaan huolimatta oriilla myös jarrut toimivat paremmin kuin hyvin, mutta paikallaan se ei edelleenkään tykkää pysytellä ikuisuuksia. Yami kiihtyy pienin avuin nollasta tuhanteen, jonka vuoksi vain kokeneet ratsastajat voivat sillä ratsastaa. Laukkaratsuna hetken uraa tehneenä Yami rakastaa laukata missä vain missä on tarpeeksi tilaa painaa tuhatta ja sataa. Maastossa Yami ei säiky mitään, se tuntuu olevan enemmänkin kiinnostunut tutkimaan kaikkea kuin lähtemään karkuun. Yamilla ratsastetaan usein maastossa, sillä se tuntuu toimivan kaikinpuolin paremmin maastossa kuin kentällä, kenties jatkuva maiseman vaihtuminen vie sen huomiota muualle.

Kilpailuissa Yami on aina kovin kiinnostunut tutkimaan kaiken, oli se sitten koira, jonkun muun traileri tai pahaa-aavistamattoman ihmisen tasku. Mikäli kilpailupaikalla on uppoaikaa joka käytetään tylsääkin tylsempään seisoskeluun, Yami usein yrittää lähteä haahuilemaan omille tutkimusretkilleen, jonka vuoksi sen kanssa pyritään keksimään jotakin tekemistä, oli se sitten uusien temppujen opettelua, vanhojen kertausta tai ihan vain haahuilua ympäriinsä. Ori on helppo lastata ja se kävelee traileriin mielellään ilman kenenkään avituksia, kunhan heinää on reilusti tarjolla matkan ajaksi, ei orin kanssa tulisi olla ongelmia.

Sukutaulu

i. Cristall Glamour FV ox
ox
ii. Ch MH Iron Chinder's ox
ox 153cm km
KTK-III
iii. Ch Wall's Charmant
ox 149cm km
KTK-II
iie. Dahabu Shea B Jammin
ox 147cm km
ie. Cristall Countness DC ox
ox 149cm km
iei. Cristall's Nightmare ox
ox
iee. ML's Da Show Girl ox
ox
e. Kery's Kifujin x
x 151cm mrn
vs: 1.220.000v€
ei. Agave's Penalizer x
x 168cm m
vs: 160.800v€
eii. Fire of Amour x
x 168cm m
eie. Agave's Penny xx
xx
vs: 50.650v€
ee. Rain's Valkyyria x
x 153cm h
vs: 136.500v€
eei. Ama's Glopy Street xx (kadonnut)
xx tprn
eee. Ama's Volga ox
ox 156cm vrt

Jälkeläiset

Kisakalenteri