virtuaalihevonen / a sim-game horse

Khashara Cesi Wiya

RMP 3 Star Prospect 1064p

RHLA ​First Champion 67,778%

  • Angloarabialainen täysiverinen, 75% ox
  • Tamma, 151cm
  • ruunikonkimo
  • s. 03.03.2020, 4-vuotias
  • HeA, re:140cm, me 100cm (CIC2)
  • Estepainotus
  • VH20-034-0011
  • Kasvattanut: Sinlawiya Stud
  • Omistaa: Tanja, VRL-07777

Luonne

Khashara Cesi Wiya eli Cesi on herkkä valkoinen kaunokainen. Se on pienestä pitäen ollut hieman ujompi luonteeltaan ja se on edelleen varautunut tuntemattomien sekä puolituttujen seurassa. Tuttujen kanssa Cesi puhkeaa kukkaansa ja on todella läheisyyden hakuinen pieni täysiverinen. Cesiä ratsastavat myös vain sen luottohenkilöt, sillä se tuntuu jäykistyvän kuin puuhevonen jos selkään hyppää tammalle täysin tuntematon henkilö. Cesi nauttii pitkistä rauhallisista maastolenkeistä, mutta siitä saa myös räjähtävää nopeutta ja ketteryyttä kilparadoille. Kimo on herkkä ratsastaa ja se häiriintyy herkästi ristiriitaisista avuista.

Cesi on omiaan kotikentillä ja suurissa kisoissa hieman arka ujon persoonallisuutensa vuoksi. Tallilta kuitenkin samoihin kisoihin usein päätyy useampi tuttu kaviokas, joiden läsnäolo rauhoittaa Cesiä suuresti. Tamma on suorituksensa aikana useimmiten normaalia energisempi, muttei kuitenkaan säikky tai pelokas. Kisapaikoilla muiden on pidettävä Cesiin aina hevosen tai kahden mittainen turvaväli peräpotkureihin, sillä tamma ei arvosta tuntemattomia turvakkaita takanaan. Kototiloilla tutut kaverit saavat kyllä kulkea turpa häntäjouhissa kiinni, eikä Cesiä tunnu vähempää kiinnostavan.

Historia
Cesi syntyi sateen ja myrskyn keskelle maaliskuun yössä. Cesi ei ollut emänsä ensimmäinen varsa, ja vaikka emä on ennen ongelmitta päästänyt varsojaan katsomaan, epäillään myrskyn stressanneen emää sen verran, ettei se ollut halukas päästämään ketään varsomiskarsinaan. Cesiä päästiin kuitenkin ihailemaan heti aamun valjettua ja emän rauhoituttua ja todettiin kaiken olevan hyvin. Cesi oli varsana melkovarovainen luonteeltaan ja emäänsä hyvin takertunut.

Sukutaulu

i. Wiya Chirashizushi x ++++
x (50% ox) 155cm rt
RHLA Quality, RMP 3 Star Prospect
ii. Ghalib ox ++++
ox (sea) 147cm rt
KTK-II, RHLA Quality, RMP 3 Star Prospect
iii. Izz al Din ox (evm)
ox (sea) 148cm rt
iie. Ablah ox (evm)
ox (sea) 145cm rtkm
ie. Glaucio Bunnystalker xx
xx 162cm trn
KTK-III, RHLA Quality, RMP 3 Star Prospect
iei. Tuntematon
iee. LiQuid's Long Story
xx 163cm rt
e. KH Dameer +++
ox (dom) 152cm mkm
RHLA Quality, RMP 3 Star Prospect
ei. KH Amaus Faaraous Anwer ++++/
ox (dom) 150cm rnkm
ERJ-III
eii. Hiekan Farao
ox (dom) 150cm rt
eie. KH Alina Almas
ox (dom) 150cm km
ee. Dimashk Zaman ox
ox (dom) 155cm rn
eei. Janan al Qadir
ox (sea) 157cm rt
eee. Daniyah Zayna ox
ox (dom) 151cm rn