virtuaalihevonen / a sim-game horse

Überlebende Wiya

RMP 2 Star Prospect 893p

KEV I 33p

​RHLA Quality 61,111%

EV-II 30p

  • Anglo-trakehner, 50% ox/xx
  • Tamma, 163cm
  • rautias
  • s. 30.04.2020, 4-vuotias
  • re:130cm, me:100cm (CIC2)
  • Estepainotus
  • VH20-090-0005
  • Kasvattanut: Sinlawiya Stud
  • Omistaa: Tanja, VRL-07777

Luonne

Überlebende Wiya eli Upsis on auringonpilkahdus jokaisen harmaaseen päivään. Se on pienestä pitäen ollut melko "äänekäs" tapaus ja hörähtelee jokaiselle tuntemalleen ihmiselle, hevoselle sekä tallikoiralle. Tuntemattomille Upsis on melko mitäänsanomaton tapaus, mutta sen hörähtelylistoille pääsy on suhteellisen helppoa ja vielä helpompaa, jos sen lahjoo herkuilla. Upsis rakastaa huomiota tuntemiltaan ihmisiltä ja on mielellään rapsutettavana ikuisuuksiin saakka. Se myös mielellään rapsuttelee rapsuttelijoitaan takaisin hennoin ottein.

Upsis on tallin yksi luottoratsuista, joskin sen energisyys tekee siitä toisinaan hyvinkin työlään ratsastaa. Tamma on osoittautunut erinomaiseksi kisaratsunaluksi jo nuorena pelottomuutensa vuoksi, jonka vuoksi sen totutus muunmuassa vesiesteisiin on ollut helppoa, tosin myös rautiaan rakkaus veteen on saattanut helpottaa tässä. Upsis rakastaa vedessä kahlailua ja veden roiskimista. Vesirakkaudestaan huolimatta tamma haluaa pitää jalkansa maassa eikä niinkään pidä uimisesta. Upsis on kiltti hoitaa vaikka toisinaan saattaa olla hieman sählä.

Upsis on kisoissa teräshermoinen perfektionisti joka pyrkii tekemään parhaansa. Se on kotioloista poiketen melko hiljainen eikä niinkään tervehdi tuttuja hörähtelyillä. Tamma ei kisapaikoilla myöskään arvosta muita hevosia turhan lähellä, mutta se ei ole koitunut suuremmaksi ongelmaksi. Rautias on kisoissa jotakuinkin samanlainen työmyyrä kuin kotona ja se painaa eteenpäin korvat höröllä.

Historia
Upsis syntyi laitumelle hieman odotettua aiemmin, mutta kaikinpuolin terveenä ja vahvana varsana. Jo varsana tamma oli oikea energiapaukku ja sen käsittämätön pelottomuus vei sen monille seikkailuille, joista kaikki onneksi päättyivät hyvin. Upsis oli koko varsaikänsä ajan tallin jokaisen työntekijän suosikki, sillä sen aurinkoinen olemus ja halu tulla rapsutetuksi piristi huonoimmatkin päivät. Tamma on jatkanut samalla linjalla kaikkien päivänpiristäjänä ja sille toivotaan menestyksekästä uraa.

Sukutaulu

i. Dark Fortification
trak 170cm km
RHLA First Champion, RMP 2 Star Prospect
ii. Corncrake
trak 170cm trt
iii. Charmander FLY
trak
iie. VIR MVA Ch Columba HRW
trak 167cm prt
ERJ-I, KTK-III, SJP-II, YLA2
ie. Kingston Singapur
trak 168cm m
iei. Kingston Lanciano
trak 169cm
iee. Ciancia SWA
trak 168cm
e. Bunny Wabbit xx
xx 164cm rt
RHLA First Champion, RMP 2 Star Prospect
ei. Mana RVC xx
xx 168cm rn
RHLA Quality, RMP 2 Star Prospect
eii. Magorian of Avalon
xx rn
KTK-II
eie. Sasnak Pantera
xx 168cm rn
vs: 79.800€
ee. Glaucio Bunnystalker xx
xx 162cm trn
KTK-III, RHLA Quality, RMP 3 Star Prospect
eei. Tuntematon
eee. LiQuid's Long Story
xx 163cm rt

Kisamenestys

erj taso 2/8