virtuaalihevonen / a sim-game horse

Zanbiqa al Wiya

RMP 3 Star Prospect 1068p

KEV II 27p

RHLA ​First Champion 74,444%

  • Arabialainen täysverinen (SEA)
  • Tamma, 150cm
  • kärpäskimo
  • s. 23.05.2020, 4-vuotias
  • HeA re:110cm, me:100cm (CIC1)
  • Estepainotus
  • VH20-003-0093
  • Kasvattanut: Sinlawiya Stud
  • Omistaa: Tanja, VRL-07777

Luonne

Zanbiqa al Wiya eli ihan vain Zanbiqa on täysiveriseksi erittäin rauhallinen yksilö. Zanbiqaa ei tunnu moni asia hetkauttavan ja se tuntuu nauttivankin hieman letkeämmästä menosta. Zanbiqalla on rauhallinen olemus jonka vuoksi sitä on joskus lainattu terapiahevoseksi. Tamma on myös muutamaan otteeseen ollut lasten talutusratsuna, muttei ole tehnyt pidempää uraa sillä se tuntuu häiriintyvän mitäsattuu -avuista. Vaikkei perheen pienimpiä selkään enää voida päästää, on Zanbiqa silti ihan hitti maastakäsittelyn harjoitteluun.

Kimo on herkkä ratsastaa ja vaikka se onkin rauhallisuuden perikuva suurimman osan ajasta, saa Zanbista herätettyä sen tulisen täysiverisenkin esille se ken sen taidon hallitsee. Zanbiqalla on erinomainen hyppytekniikka ja siitä on kehkeytynyt juuri sellainen kisaratsu joka siitä toivottiinkin tulevan. Pienen koonsa vuoksi se on paitsi vikkelä kintuistaan, myös erityisen ketterä. Tamma tosin vaatii tietynlaisen ratsastajan jotta sen tulisen täysiverin saa esille joka varmasti auttaa kisoissa menestymisessä. Zanbiqa on kisapaikoilla melko rauhallinen otus, aivan kuten kotioloissakin. Tammaa eivät muut hevoset, ihmiset tai koiratkaan häiritse.

Historia
Zanbiqa on emänsä Latifan ensimmäinen varsa ja syntyi aikaisin aamulla auringon sarastaessa. Latifa oli alkuun hieman hukassa mitä pikkuisen varsan kanssa tehdään, mutta loppuenlopuksi oivalsi ja kaikki päättyi hyvin. Zanbiqa kasvoi yhdessä muiden kevätvarsojen kanssa. Alkuun Latifa oli hieman ylisuojeleva esikoistaan kohtaan, mutta pian antoi pikkuisensa temmeltää muiden mukana. Zanbiqalle kaavaillaan kenttäratsun uraa ja se on irtohypytyksissä osoittautunut erinomaiseksi hyppääjäksi pienehköstä koostaan huolimatta.

Sukutaulu

i. Ghalib ox ++++
ox (sea) 147cm rt
KTK-II, RHLA Quality, RMP 3 Star Prospect
ii. Izz al Din ox (evm)
ox (sea) 148cm rt
iii. Altair ox (evm)
ox (sea) 148cm prt
iie. Ruwaudayh ox (evm)
ox (sea) 148cm rt
ie. Ablah ox (evm)
ox (sea) 145cm rtkm
iei. Saqr ox (evm)
ox (sea) 149cm rt
iee. Yafiah ox (evm)
ox (sea) 146cm rnkm
e. Latifah ox ++++
ox (sea) 154cm rnkm
RHLA First Champion, RMP 3 Star Prospect
ei. Labeeb ox (evm)
ox (sea) 155cm rnkm
eii. Qudamah ox (evm)
ox (sea) 152cm mkm
eie. Zafirah ox (evm)
ox (sea) 154cm rnkm
ee. Zuleika ox (evm)
ox (sea) 150cm rn
eei. Sa'id ox (evm)
ox (sea) 154cm m
eee. Hayat ox (evm)
ox (sea) 150cm rnkm

Kisamenestys

erj taso 3/6