Sinlawiya Stud

virtuaalihevonen / a sim-game horse

DD Bellus

VH13-078-0006

Luonne

DD Bellus eli Belli oli nuorempana oikea päänvaiva. Tamman löysi aina tihutöistä ja koulutus ratsuksi tuntui aluksi mahdottomalta. Ajanmyötä Bellistä kuitenkin on kuoriutunut oikea unelma. Se on perinyt selkeästi isänsä rauhallisen luonteen ja nykyään se on jokapojan sekä -tytön suosikki! Belliä on mahdottoman helppoa ratsastaa, sillä sitä ei häiritse ratsastajan osaamattomuus eikä tamma kirjaimellisesti pelkää mitään. Vaikka Bellukka onkin monen aloittelijan luottohevonen, se on myös erittäin osaava sekä räjähtävän nopea osaavamman ratsastajan kanssa, jonka vuoksi siitä on kuoriutunut myös oiva kisaratsu!

Hoitaessa Belli seisoo jalat maassa kuin liimattu. Tamma rakastaa harjailua ja osoittaa rakkauttaan erittäin mielellään rapsuttelemalla harjaajaansa takaisin. Belli on myös perso herkuille, ja näppäränä tammana se haluaa aina tarkastaa hoitajan kädet, taskut sekä sukanvarret. Vaikka Belli onkin peloton, se arvostaa silti hoitajan rauhallisuutta ja palkitsee sen olemalla extra ihana! Belli on opetettu tarjoamaan kaviot putsattavaksi, mutta tamma menee hämilleen mikäli järjestys ei ole aina sama ja jatkaa saman kavion tarjoamista niin kauan kunnes se puhdistetaan.

Bellillä käytetään kuolaimettomia suitsia ratsastaessa ja sillä on toisinaan ratsastettu täysin ilman suitsia. Tamma kulkee erinomaisesti painoavuilla, jonka vuoksi suitset tuntuvat toisinaan täysin turhilta kapistuksilta. Belli oli alunperin opetettu lännenratsuksi, mutta siitä on sitemmin tullut monitaitaja jolta myös koulun vääntö sujuu. Belli on kuitenkin parhaimmassa loistossaan lännenratsuna kaikentasoisten ratsastajien ratsuna.

Sukutaulu

i. Leaviadering ox
ox 155cm rt
ii. Fall Out Boy ox (evm)
ox 153cm rt
iii. Tuntematon
iie. Tuntematon
ie. Tamburine ox (evm)
ox 157cm rt
iei. Tuntematon
iee. Tuntematon
e. Yolanda
sdb 153cm vrt
ei. Chatwin (evm)
sdb 155cm vrt
eii. Gardener (evm)
sdb 152cm vrt
eie. Kacey (evm)
sdb 152cm rt
ee. Daphne (evm)
sdb 152cm vrt
eei. Floyd (evm)
sdb 150cm rt
eee. Leah (evm)
sdb 153cm vrt

Kisakalenteri