Sinlawiya Stud

virtuaalihevonen / a sim-game horse

DD Livia

VH13-052-0050

Luonne

Livia on karjapaimenen unelma, sillä on rautaiset hermot mutta salamannopeat reaktiot. Se tuntee lehmät kuin omat kavionsa ja toimiikin kisauransa ohessa myös ihan oikeissa farmitöissä. Rautahermoistaan huolimatta Livia ei ole mikään opetusmestari, sillä se häiriintyy ratsastajan turhasta keikkumisesta ja saattaa pukitella. Osaavan ratsastajan alla Livia on kuitenkin erinomainen työmyyrä, joka jaksaa painaa pitkää päivää uupumatta.

Hoitaessa Livia on helppo kuin mikä, se seisoo kuuliaisena aina paikallaan ja ottaa kuolaimet helposti. Tammalla on tapana hörähdellä karsinaan tulijalle ja tarkastaa tämän kädet, jonka jälkeen tamma palaa omien unelmiensa unelmoimisen pariin. Karsinassa Livia harjataan aina vapaana, sillä se tuntuu olevan rennompi näin ja useimmiten tamma lähestulkoon nukahtaa harjausession aikana ja nuokuttaa päätään puoliunessa.

Kisoissa Livia on yhtä viilipytty kuin kotifarmillaan. Tamma kuitenkin pitää vaihtelusta ja tutkiskelisi mieluusti paikkoja, jonka vuoksi se saattaa näprätä solmut hyvin pikaisestikkin auki ja painella omille tutkimusreissuilleen. Muutamaan otteeseen se on kadonnut puomilta sillävälin kun varustaja on käynyt vessareissullaan. Onneksi tamma kuitenkin löytyi heti kulmantakaata tekemässä tuttavuutta tallikissan kanssa.

Sukutaulu

i. Quinby
ph 156cm rnkrj
ii. Rodney (evm)
ph 157cm rnkrj
iii. Kilian (evm)
ph 156cm rtkrj
iie. Beatrice (evm)
ph 155cm rnkrj
ie. Dominica (evm)
ph 156cm rnkrj
iei. Chad (evm)
ph 157cm rnkrj
iee. Hortense (evm)
ph 155cm rnkrj
e. Together In Death
ph 154cm m tob
ei. Donald (evm)
ph 154cm trt tob
eii. Mac (evm)
ph 156cm rt tob
eie. Ann (evm)
ph 154cm trt tob
ee. Angelica (evm)
ph 155cm m tob
eei. Chess (evm)
ph 156cm m fr
eee. Miss X (evm)
ph 152cm rt tob

Jälkeläiset

Kisakalenteri