Sinlawiya Stud

virtuaalihevonen / a sim-game horse

Ancient de Grant

VH06-044-9684

Luonne

Ancient de Grant eli Anssi saapui syyspäivänä kaatosateen saattelemana. Varsasta lähtien Anssi on ollut aina enemmän yhden ihmisen hevonen kuin koko korttelin ratsu. Ei Anssia tosin yhtään haittaa jos sille vähemmän tuttu tarjoilee ruuat, mutta sen lähempää tuttavuutta ei kannata lähteä tekemään. Vieraan kanssa Anssin hoitaminen on kaikinpuolin hankalaa; kavio ei nouse ja hammastakin yrittää antaa. Oman ihmisen kanssa Anssi on kuitenkin kuin unelma, ja se seisoo paikallaan kaikissa hoitotoimenpiteissä ilman riimua ongelmitta. Anssi myös mielellään seuraa ja se pyrkii kävelemään samaa tahtia taluttajansa kanssa. Pihatosta se on mahdoton saada kiinni vieraan ihmisen toimesta, mutta oman ihmisensä luokse se suorastaan juoksee innoissaan.

Ratsastaessa Anssilla on lennokas sekä näyttävä askel. Anssi ei ole turhan tarkka ratsastajan virheistä, mutta jatkuva virheiden teko saa sen kuitenkin turhautumaan. Kokenut ratsastaja kyydissään Anssi toimii kuin ajatus, mutta sen kookkaissa askelissa istuessa ei kuitenkaan uneen pääse vajoamaan. Sillä on kova työmoraali ja se pyrkii aina antamaan satakymmenprosenttisen suorituksen. Anssia voi sille tuntemattomampikin ratsastaa, mutta se kuitenkin vaikuttaa liikkuvan rennommin muutaman tutun ratsuttajan kanssa.

Kisoissa Anssi on kuin viilipytty, eikä sitä tunnu häiritsevän maisemanvaihdos tai yleinen hälinä ympärillä lainkaan. Se tuntuu vajoavan jonkinlaiseen Zen-tilaan, kunnes ratsaille noustaan, jolloin Anssin sisäinen työmyyrä herää välittömästi. Anssi toimii kisakentillä melkolailla samoin kuin kotona; se porskuttaa eteenpäin omalla moottorillaan ja pyrkii suorittamaan satakymmenprosenttisesti siltä pyydetyt asiat. Toisinaan ori kuitenkin huutelee neitokaisille, mutta mikäli sen pitää keskittyneenä suorituksen tekoon, ei tammojen kanssakaan ole havaittu ongelmia.

Sukutaulu

i. Killing Sins PIC
holst 170cm mkm
ii. WLB Spiderspiked
holst 171cm rn
iii. Zwei und Zwanzig
holst 171cm rn
iie. Pantherpattern (kadonnut)
holst rn
ie. Sleeping Sickness 54
holst 158cm rn
KRJ-II
iei. Dark Arts
holst 178cm m
YLA3
iee. Friesenhexe GER
holst 168cm rn
KRJ-III
e. Baccarat Celt
holst 168cm rt
ei. Bye Blackjack
holst 168cm m
eii. Jackpot O' Polo
holst 172cm rt
KRJ-II
eie. My December N
holst 168cm rn
ee. Jarringfly SIN
holst 170cm rn
eei. Manboy Neo (kadonnut)
holst 172cm
eee. Amarn Calissa (kadonnut)
holst 168cm rn

Jälkeläiset

Kisakalenteri